Ποια είναι διαδικασία για να κάνω κράτηση;

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σύστημα κρατήσεων μας όλο το 24ωρο, να μας τηλεφωνήσετε τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος ή να περάσετε αυτοπροσώπως. Θα σας προτείναμε να έχετε ελέγξει την διαθεσιμότητα πριν μας επισκεφθείτε.

Πόσο διαρκεί κάθε παιχνίδι;

Η διάρκεια του παιχνιδιού είναι 60 λεπτά.

Τι συμβαίνει αν καθυστερήσουμε;

Ο χρόνος διάρκειας των παιχνιδιών είναι προκαθορισμένος για την ομαλή εξυπηρέτηση όλων των ατόμων που ενδιαφέρονται να ζήσουν από κοντά την εμπειρία των δωματίων απόδρασης. Αν καθυστερήσετε λίγο, απλά θα χάσετε πολύτιμα λεπτά από τον χρόνο που διαθέτετε να λύσετε το δωμάτιο, αλλά σε περίπτωση που καθυστερήσετε αρκετά δεν θα είναι δυνατόν να παίξετε την συγκεκριμένη ώρα.
Εμείς θα σας συμβουλεύαμε να έρθετε λίγο νωρίτερα για να λάβετε όλες τις απαραίτητες οδηγίες με την ησυχία σας, ώστε να ζήσετε στο μέγιστο την συγκεκριμένη εμπειρία.

Από πόσα άτομα μπορεί να αποτελείται η ομάδα μου;

2-6 ατομα

Τι ηλικίες ατόμων μπορούν να συμμετέχουν;

Όλα τα άτομα ανεξαρτήτου ηλικίας είναι ευπρόσδεκτα στον χώρο μας για να ζήσουν την εμπειρία των παιχνιδιών απόδρασης. Για παιδιά κάτω των 14 ετών πρέπει να υπάρχει η συνοδεία κηδεμόνα.

Είναι τρομακτική εμπειρία;

Οι θεματικοί μας χώροι έχουν την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να σας μεταφέρουν την αίσθηση ότι ζείτε μια σκηνή από κάποια ταινία μυστηρίου ή δράσης. Όλα τα αντικείμενα και τα διακοσμητικά στοιχεία είναι σχετικά με την επίλυση γρίφων και όχι για να σας δημιουργήσουν τρομακτικές αντιδράσεις.

Τι συμβαίνει αν κάποιος νιώσει άβολα κατά την διάρκεια του παιχνιδιού;

Απλά μας ενημερώνετε με το σύστημα επικοινωνίας που υπάρχει εντός δωματίου και σας ανοίγουμε αμέσως.

Χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη γνώση για να καταφέρει κάποιος να αποδράσει από τα δωμάτια;

Καμία τεχνική ή εγκυκλοπαιδική γνώση δεν είναι απαραίτητη.
Παρατηρητικότητα, αντίληψη και ομαδικό πνεύμα είναι τα απαραίτητα στοιχεία που χρειάζεστε εσείς και η ομάδα σας για να καταφέρετε να λύσετε τους γρίφους των δωματίων και να καταφέρετε να αποδράσετε από αυτά.

Ακυρώσεις και αλλαγές στις κρατήσεις

Για αλλαγή στην κράτηση ή ακύρωση παρακαλώ στείλτε μας e-mail στο info@mysteryloft.gr ή καλέστε μας στο τηλ.2821041770, τουλάχιστον 1 μέρα πριν την ώρα της κράτησης.

Προτεινόμενη ώρα άφιξης

Σας προτείνουμε να προσέλθετε 10 λεπτά πριν από την ώρα της κράτησης σας

Τι θα γίνει αν κολλήσουμε σε κάποιον γρίφο;

Στο παιχνίδι δεν είστε ποτέ μόνοι. Υπάρχουν οι game masters, οι όποιοι παρακολουθούν την ομάδα κατά την διάρκεια του παιχνιδιού και βοηθούν όταν οι παίκτες ζητήσουν τη βοήθεια τους