Όλα τα άτομα ανεξαρτήτου ηλικίας είναι ευπρόσδεκτα στον χώρο μας για να ζήσουν την εμπειρία των παιχνιδιών απόδρασης. Για παιδιά κάτω των 14 ετών πρέπει να υπάρχει η συνοδεία κηδεμόνα.

Για το δωμάτιο Silent Hill άνω των 16 ετών.

Στο παιχνίδι δεν είστε ποτέ μόνοι. Υπάρχουν οι game masters, οι όποιοι παρακολουθούν την ομάδα κατά την διάρκεια του παιχνιδιού και βοηθούν όταν οι παίκτες ζητήσουν τη βοήθεια τους

Σας προτείνουμε να προσέλθετε 10 λεπτά πριν από την ώρα της κράτησης σας

Για αλλαγή στην κράτηση ή ακύρωση παρακαλώ στείλτε μας e-mail στο info@mysteryloft.gr ή καλέστε μας στο τηλ.2821041770, τουλάχιστον 1 μέρα πριν την ώρα της κράτησης.

Καμία τεχνική ή εγκυκλοπαιδική γνώση δεν είναι απαραίτητη.
Παρατηρητικότητα, αντίληψη και ομαδικό πνεύμα είναι τα απαραίτητα στοιχεία που χρειάζεστε εσείς και η ομάδα σας για να καταφέρετε να λύσετε τους γρίφους των δωματίων και να καταφέρετε να αποδράσετε από αυτά.

Απλά μας ενημερώνετε με το σύστημα επικοινωνίας που υπάρχει εντός δωματίου και σας ανοίγουμε αμέσως.

Ο χρόνος διάρκειας των παιχνιδιών είναι προκαθορισμένος για την ομαλή εξυπηρέτηση όλων των ατόμων που ενδιαφέρονται να ζήσουν από κοντά την εμπειρία των δωματίων απόδρασης. Αν καθυστερήσετε λίγο, απλά θα χάσετε πολύτιμα λεπτά από τον χρόνο που διαθέτετε να λύσετε το δωμάτιο, αλλά σε περίπτωση που καθυστερήσετε αρκετά δεν θα είναι δυνατόν να παίξετε την συγκεκριμένη ώρα.
Εμείς θα σας συμβουλεύαμε να έρθετε λίγο νωρίτερα για να λάβετε όλες τις απαραίτητες οδηγίες με την ησυχία σας, ώστε να ζήσετε στο μέγιστο την συγκεκριμένη εμπειρία.

Η διάρκεια του παιχνιδιού είναι 60 λεπτά. Η διάρκεια του Silent Hill είναι 80 λεπτά

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σύστημα κρατήσεων μας όλο το 24ωρο, να μας τηλεφωνήσετε τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος ή να περάσετε αυτοπροσώπως. Θα σας προτείναμε να έχετε ελέγξει την διαθεσιμότητα πριν μας επισκεφθείτε.